برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران

دولت عراق ورود اتوبوس به خاک ایران را ممنوع کرد

دولت عراق ورود اتوبوس به خاک ایران را ممنوع کرد مدیرکل بازرسی وزارت راه و شهرسازی از ممنوعیت ورود اتوبوس به خاک ایران توسط دولت عراق، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۹ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 17
کد خبر: ۲۵۴۷۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین مذنب اظهار داشت: قرار بر این بود که از اتوبوس‌های عراقی برای جابه‌جایی زائران استفاده کنیم، اما از چند شب گذشته وزارت کشور عراق ورود این اتوبوس‌ها را به ایران ممنوع کرد.

وی در جمع خبرنگاران درباره استفاده از ظرفیت اتوبوس‌های عراقی برای جابه‌جایی مستقیم زائران از تهران به نجف، اظهار داشت: قرار بر این بود که از اتوبوس‌های عراقی برای جابه‌جایی زائران استفاده کنیم، اما چند شب گذشته وزارت کشور عراق ورود این اتوبوس‌ها را به ایران ممنوع کرد و ما از همان شب درگیر این مسأله و برنامه‌ریزی‌ها هستیم.

وی ادامه داد: پیگیر این موضوع بودیم که مرز عبور این اتوبوس‌ها را تغییر دهیم که اگر مرز مهران شلوغ است این اتوبوس‌ها از مرز خسروی و پرویز خان تردد داشته باشند، اما این مسائل کشور عراق هستند که به برنامه‌ریزی‌های انجام شده آسیب زده است.

مدیرکل بازرسی وزارت راه و شهرسازی درباره توجیه عراق برای ممنوعیت ورود این اتوبوس‌ها به ایران و جابه‌جایی زائران گفت: توجیهی که می‌آوردند این است که مرز مهران شلوغ و مشکلاتی ایجاد شده‌است.

وی همچنین درباره گران‌فروشی‌های بلیت هواپیمای اربعین با بیان اینکه با گران‌فروشی بلیت هواپیما برخورد قاطع می‌کنیم، گفت: مسئولیت گران‌فروشی بلیت بر عهده شرکت هواپیمایی است و به واسطه‌ای هم که فروخته باشد و آن واسطه بخواهد گران‌فروشی کند، ایرلاین باید پاسخگو باشد و مرجع قضایی با آن ایرلاین هم برخورد می‌کند.

همچنین سعید چلندری، مدیر عامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی در جمع خبرنگاران با اشاره به پرواز‌های فوق العاده اربعین اظهار داشت: ١١٨٠ پرواز‌های برنامه‌ای اربعین و تا این لحظه ١١٠٠ پرواز فوق‌العاده از فرودگاه امام انجام می‌شود و پیش‌بینی این است تا ١٢ شهریور تعداد پرواز‌های به ٣٠٠٠ افزایش پیدا کند.

وی ادامه داد: گرمای هوا باعث شده که تعداد مسافران در هر هواپیما کمتر باشد و هر هواپیما با ١٠ نفر مسافر کمتر پرواز می‌کند، اما این محدودیت برای پرواز‌های بعد از ساعت ١۶ و کاهش دما اعمال نمی‌شود.

چلندری افزود: میانگین تاخیرات پرواز‌های اربعین تا به امروز حدود ١٣ دقیقه بوده است و تاخیر عملیاتی حساب می‌شود./ایلنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار